Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Не е намерен"]

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Не е намерен"]

  ХИДРО И ТОПЛО ИЗОЛАЦИИ

  През изминалите години ние се специализирахме в областа на строителните изолации и непрестанно се усъвършенстваме като се стремим да бъдем в крак с най-модерните и надеждни строителни технологии в областа на изолационните материали.

  Една от водещите компании в света за производство на изолационни системи с която фирма „СТАС“ ЕООД е в тясно и дългосрочно партньорство е „Балзарети Моделиани (Balzaretti Modigliani S.p.A.)“ която принадлежи на международния холдинг Saint Gobain.
  Създаденият от нас сплотен екип от професионалисти доказали своите качества несъмнено допринася за успеха на фирмата.
  Смело може да твърдим, че „Стас“ ЕООД е една от водещите фирми в областа на строителните изолации на територаията на страната.
  Ние се нареждаме между първите фирми взели участие в новото начало на хотелското строитество, както по северното, така и по южното черноморие.
  Изградили сме изолациите на десетки туристически обекти.
  С висок успех „Стас“ ЕООД се наложи и обслужва редица промишлени обекти в страната, като основни дългогодишни партньори и клиенти са:
  „Агрополихим Девня“ АД, „Девня цимент“ АД, „Солвей Соди“ АД, „НЕК“ ЕАД и др..
  От 2003 год. „Стас“ ЕООД разшири дейноста си, като се ангажира с изпълнението на довършителни работи в строителството и фасадната топло изолация, съобразени с европейските стандарти.
  „Стас“ ЕООД е редовен член на Българската Строителна Камара, вписана в единния регистър под No. 40130.
  Във връзка с предстоящото приемане на България в Европейския Съюз през 2007г., „Стас“ ЕООД предприе стъпки по лицензирането си по международен стандарт ISO9001, което за пореден път, ще докаже сериозността в намеренията и професионализма ни.
  Паралелно с това фирмата участва в различни семинари и курсове на обучение по европейска интеграция и други професионални теми.